Hier zit je goed.
 Met zo’n houding kom je al ver.

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Met een ergonomische stoel voorkom je rug- en nekklachten.

Nu thuiswerken stevig is ingeburgerd zijn ergonomische bureaustoelen zowat de beste aanwinst voor productieve dagen. Als je in een kennissector actief bent, is de kans reëel dat je een flink stuk van je dag doorbrengt aan een bureau. Wel, daar hoort de perfecte stoel bij, en die is voor iedereen anders.

De juiste zithoogte en -vlak, lendensteun, rug- en armleuning… Het lijstje van variabelen voor een goede ergonomische bureaustoel is langer dan je denkt én van erg groot belang. Want met de juiste stoel voorkom je allerhande pijntjes en kwalen. Zo vermijd je met de juiste ergonomische stoel op lange termijn o.a. rug- en nekklachten. Zeg dus vaarwel tegen die keukenstoel als je moet werken. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Eens zien welke ergonomische stoel je goed zit?

Bekijk onze favorieten

Ergonomische stoelen voor thuiswerk & kantoor

Laat één ding duidelijk zijn: we zijn als mens niet gemaakt om een hele dag te zitten. Lage rugpijn, hernia en andere minder fraaie zaken zijn ons deel als we ons lichaam niet goed verzorgen.

Gelukkig kan je met de juiste ergonomische stoel wel degelijk een groot verschil maken. Stabiliteit, verstelbaarheid, zithoogte, zitdiepte, … Als experts weten we waar een goede ergonomische stoel aan moet beantwoorden.

Iedereen is uniek en er zijn dus heel wat verschillende stoelmodellen beschikbaar. Hoe moet je dan gaan kiezen? Wel, je moet niets. Maar doe je rug een cadeau en neem contact met ons op. Wedden dat we de juiste ergonomische stoel voor jou vinden? Eentje die je lijf én je portemonnee als gegoten zit?

Ontdek onze ergonomische bureaustoelen
Wat vinden wij belangrijk
aan een goede bureaustoel?

Rugleuning en bekkensteun

Veel mensen spenderen het gros van hun werkdag al zittend op een bureaustoel. Daarbij is een goede zithouding uitermate belangrijk om nek- en rugklachten te voorkomen. Een verstelbare, kwaliteitsvolle rugleuning en bekkensteun zijn een goed begin en ontlasten de spieren die je helpen om de juiste zithouding aan te nemen.

Rugleuning en bekkensteun

Zithoogte en -diepte

Groot of klein: de juiste bureaustoel past zich aan aan jouw lichaam, en niet omgekeerd. Best zit je in een hoek van 90 graden, zowel met je rug als met je benen. Het kunnen aanpassen van de hoogte en diepte van je stoel helpen daarbij en zorgen ervoor dat je lichaam zoveel mogelijk wordt ontlast. En vergeet vooral niet af en toe recht te staan!

Zithoogte en -diepte

Armsteunen

Bestaan er bureaustoelen zonder armleuning? Tuurlijk. Is dat goed voor je lichaam? Nee. Bij Flemishin willen we enkel het beste voor onze klanten, dus raden we armsteunen met klem aan. Daarbij bestaan tal van opties, maar ook hier is het uitermate belangrijk om ze in hoogte kunnen verstellen voor optimaal comfort en ondersteuning.

Armsteunen
Verzorg je lichaam

Veel mensen spenderen het grootste deel van hun werk al zittend op een stoel. Dat kan schadelijke gevolgen hebben voor je lichaam. Laat de poten niet onder je stoel wegzagen, en investeer daarom in kwaliteitsvol materiaal. Want zowel jij als je medewerkers verdienen een comfortabele werkomgeving.

Ergonomische bureaustoelenErgonomische bureaustoelenErgonomische bureaustoelenErgonomische bureaustoelenErgonomische bureaustoelenErgonomische bureaustoelen
Onze favorieten Met zorg uitgekozen voor jou
Ergonomische bureaustoel Soji

Soji

De Soji is ontworpen voor een verscheidenheid aan toepassingen en gebruikers. Deze sterk verstelbare kantoorstoel biedt meer ergonomische opties dan anderen in zijn klasse waardoor hij een moeiteloos comfort biedt aan zijn gebruikers.

Ergonomische bureaustoel Very Task

Very Task

De intuïtieve lendensteun, de ingebouwde asymmetrische bediening en de ondersteunende netbespanning of stoffering van de rugleuning zorgen voor een verbetering in comfort en het mogelijk maken van het uitvoeren van verschillende taken in de kantoorwereld.

Ergonomische bureaustoel Every

Ergonomische bureaustoel Every

Deze serie ergonomische kantoorstoelen is ontwikkeld om in de behoeften van het moderne kantoorleven te voorzien. Een consistent kleurenpallet, functioneel en visueel aantrekkelijke armleggers en de gewichtsregeling zijn slechts enkele van zijn highlights die ervoor zorgen dat deze stoel antwoord biedt op de eisen van de nieuwe, mobiele en modulaire arbeidswereld.